-20%

Alpinestars GP Tech V4 läderdräkt för män (svart / röd / gul / vit)

17 726,02 kr Regular Price 22 185,12 kr
SKU
MD99030-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

Alpinestars nya professionella tävlingsdräkt, GP Tech v4 Leather Suit, använder feedback från Alpinestars idrottare för att leverera tävlingsklar teknik i en dräkt optimerad för prestanda, skydd och komfort. Dräkten är förberedd för Tech-Air® 10. Den här kombinationen erbjuder utmärkt rörelsefrihet och hög ventilationsnivå tack vare utvecklingen av innovativa nya material: MATRYX® ultraslipningsbeständiga och mycket ventilerande zoner, Cool-iR Tech-behandling för att förhindra värmeuppbyggnad och Kevlar® nätförstärkning för att förhindra värmeöverföring.

1. Avancerad materialkonstruktion; MATRYX®-strukturerade paneler på låren, magen, bröstet och ryggen ger parametrisk prestanda för ventilation och överlägsen mekanisk motståndskraft mot revor och nötning samtidigt som de är extremt tunna och lätta, med förstärkning för att förhindra värmeöverföring.

2. MATRYX® underben med PU högpresterande overlay; direkt från MotoGP, denna innovativa underbenskonstruktion är lätt, ger ökad luftcirkulation och oöverträffad rörelsefrihet.

3. Dräktens passform är utformad för att ge den högsta nivån av aktivt tävlingsskydd; den är Tech-Air® redo och kan rymma Tech-Air® 10 Airbag System, med utökat höftskydd.

4. GP Tech v4 Leather Suit är utrustad med ett uttag på vänster underarm för att rymma Tech-Air® 10 Airbag System trådlös LED-indikator.

5. Cool-iR Tech-behandling för optimerad kontroll av kroppstemperaturen; denna innovativa racingbehandling som är integrerad i lädret är en teknik som reflekterar de infraröda solstrålarna för att förhindra värmeuppbyggnad, vilket effektivt reglerar temperaturen inuti.

 • Sportlig passform - kraftigt förformad kropp och armar för ökad prestanda.
 • Känguruläder, särskilt runt armar, höfter och buk, och en tävlingsklar kohudskonstruktion ger en optimal blandning av viktbesparingar, hög prestanda och komfort.
 • Extenderade stretchpaneler i bröstet, innerarmarna, skrevet och de bakre benen för ökad komfort och styrka.
 • GP DFS-pansar kombinerar optimalt motstånd mot slag och nötning med exceptionell friktionskontroll.
 • Utbytbara armbågsglidare.
 • Intern GP-R Lite racingpansar är mjukt och bekvämt och ger utökad täckning för extra skydd i viktiga områden.
 • Bio-Flex-pansar i höftområdet för optimalt skydd mot stötar och slag
 • Smart placerade perforeringar för optimal luftcirkulation.
 • Uttagbart innerfoder i lårområdet med Polygiene® behandling för långvarig fräschör.
 • Internt midjekroksystem för att hålla dräkten på plats när du kliver ner från motorcykeln, rör dig runt i paddocken eller depågaraget med överdelen av axlarna.
 • Fullt testad skyddsutrustning enligt EN 17092 standard klass II - klass AAA.
.
Mer information
Mer information
Version1-stycke
MärkeAlpinestars
ÅldersgruppVuxna
FärgerSvart
SäsongHela året runt
MålgruppUnisex
TypSport
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Alpinestars GP Tech V4 läderdräkt för män (svart / röd / gul / vit)
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris