Nolan N100-5 Hilltop N-Com flip-up hjälm (röd)

SKU
MD94627-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

Nolan N100-5 Hilltop N-Com flip-up-hjälm

Den nya komfortflick-up-hjälmen fortsätter konsekvent utvecklingen av sin föregångare, Nolan N104 Absolute, och imponerar med sin eleganta design, många tekniska funktioner och ett enormt urval av färger och dekorer. De kompakta måtten (tack vare två olika skalstorlekar), dubbel P/J-homologation, ett ultrabrekt visir, ett solskydd som kan justeras i olika lägen, Airbooster-teknik för optimal ventilation, den patenterade elliptiska öppningsmekanismen och mycket mer gör Nolan N100-5 till en referens i klassen med flip-up-hjälmar som är allroundhjälmar.

Funktioner:

 • Visir: Ultra-vid, tillverkat av Lexan, reptåligt belagt
 • Solvisir UV 400-skydd: mörkt tonat, tillverkat av Lexan, reptåligt belagt, justerbart i olika positioner
 • Interiör: avtagbar och tvättbar, avtagbar nackkudde
 • Ventilation: Airbooster-teknik för optimal ventilation
 • Stängning: Microlock stängning för maximal säkerhet
 • Särskilda funktioner: förberedelse för glasögonkanal, dubbelverkande hakrem med enhandsmanövrering som minimerar risken för oavsiktlig öppning, spak för låsning av hakstycket för öppen körning (P/J double homologation), elliptisk hakstycksmekanism som drar hakstycket närmare skalet när det bärs öppet

Specifikationer:

 • ECE 22. 05
 • Vikt: ca 1650 g
 • 2 storlekar på hjälmskal: XXS–M och L–3XL

N-Com-preparat:

 • B901L R-serien / B901 R / B601 R-serien / B1. 4 / ESS / MCS III R Series

Teknik:

 • P/J Homologation: Hjälmen är homologerad i en P/J dubbelkonfiguration eftersom den har ett avtagbart hakskydd (med luftintag) och klarade de homologationstester som krävs enligt FN/ECE-direktivet för hjälmar.
 • Visir: Den stora ytan på S/R-visiret (reptåligt) ger också bättre sikt från sidan, vilket ökar den aktiva säkerheten avsevärt. Visirmekanismen med lutningsfunktion ger en större utvidgning av det område som täcks av Pinlock® och minskar risken för oavsiktlig öppning/stängning av visiret.
 • PINLOCK® FOG-RESISTANT INNER VISIR: Tack vare det patenterade justeringssystemet kan Pinlock® innervisirets utvidgning justeras från utsidan till visiret utan att behöva ta bort det. Full Silicone Border (FSB), som har antagits på licens av Pinlock®, gör det möjligt att först och främst förstora luftkammaren mellan hjälmens utsida och insida, vilket ytterligare minskar risken för imma. För det andra minskar den risken för repor på visiret.
 • VPS SUNSCREEN: Den är gjuten av LEXAN, är S/R (reptålig) och F/R (dimresistent) behandlad och ger UV-skydd upp till 400 nanometer. Den kan enkelt tas bort för underhåll och rengöring och är helt justerbar.
 • VENTILATIONSSYSTEM +AIRBOOSTER TECHNOLOGY: Det exklusiva „AirBooster Technology“ luftflödessystemet ger optimal ventilation när förarens huvud behöver det mest: Luften sugs ut från det övre luftintaget och tvingas in i de mest kritiska områdena. Detta förhindrar distraktion för att garantera maximal komfort även under extrema körförhållanden.
 • KINSKYDDRÖTNING MED ELLIPTISK TRAJECTORY (patenterat): Hakskyddets rotationsrörelse med elliptisk öppningsmekanism gör det möjligt att hålla den totala storleken på hjälmens framsida till ett minimum när hakskyddet är öppet. „Seal“ -effekten reduceras därmed kraftigt och ridkomfort garanteras även när hakskyddet är öppet.
 • DUAL ACTION (patenterat): Den är placerad i mitten av hakskyddet och är lätt att öppna med en hand. Den dubbla öppningsmekanismen minskar risken för oavsiktlig öppning: hakskyddet kan endast öppnas genom att aktivera den första spaken (eller säkerhetslåset) och sedan aktivera den andra spaken.
 • MICROLOCK2 (patenterat): Det är ett patenterat fasthållningssystem med dubbla spakar och mikrometrisk justering. Den består av en ergonomisk öppningshandtag i termoplast och ett andra tand- och hållande handtag i aluminium. Den tandade spaken frigör den mikrometriska remsan, vilket innebär att hakremmen endast kan öppnas med en mycket bred rotation av öppningsspaken. Denna anordning minimerar risken för oavsiktlig öppning av spännet.
 • SINGLE-BLOCK CHEEK PADS: Den inre skumplastfyllningen för kindkuddarna har utformats för att ge ett jämnt tryck under en längre tidsperiod jämfört med konventionella kuddar. Dessutom kan tygöverdragen tas bort för att underlätta tvättning av dessa.
 • CLIMA COMFORT INRE PADDING: Ett nytt koncept, den inre stoppningen är tillverkad av dubbelperforerat mikroperforerat tyg. I kombination med det övre ventilationssystemet "AirBooster Technology" distribuerar det luften i den övre delen av förarens huvud. Vindrutans form gör det lättare att stänga chinguarden och skyddar mot störande luftströmmar i hakområdet.
 • Halsrulle: Avtagbar, tvättbar och justerbar, vilket gör att den enkelt kan anpassas till förarens form och de olika inställningsmöjligheter som följer av olika körställningar.
 • Mouldat foder för de inre kindkuddarna i polystyren: Hjälmen har ett innovativt innerfoder för de inre kindkuddarna i polystyren, vilket gör det möjligt att justera tygets inre kindkuddar mer exakt. Detta innerfoder, som ger produkten en högkvalitativ finish, är också ett hölje för hörlurarna i N-Com-kommunikationssystemet.
 • RÄTT FÖR N-COM: Hjälmen är konfigurerad och godkänd för N-Com-kommunikationssystemet och den innovativa ESS-signalen (Emergency Stop Signal).

Inkluderat i leveransen:

 • 1x Nolan N100-5 Hilltop N-Com flip-up-hjälm
 • 1x Pinlock-lins (FSB 4L)

.
Mer information
Mer information
VersionPolykarbonat
MärkeNolan
ÅldersgruppVuxna
FärgerRöd
SäsongHela året runt
MålgruppUnisex
SolskyddJa
Målningglänsande
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Nolan N100-5 Hilltop N-Com flip-up hjälm (röd)
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris
Kunder som tittade på denna artikel tittade också på
Schuberth E2 Adventure Klapphelm (schwarzmatt)
Schuberth E2 Adventure Klapphelm (schwarzmatt)
7 871,97 kr Regular Price 8 209,83 kr
Nolan X-1005 Ultra Carbon Dyad N-C Klapphelm (Carbon/Schwarz)
Nolan X-1005 Ultra Carbon Dyad N-C Klapphelm (Carbon/Schwarz)
5 590,90 kr Regular Price 7 094,80 kr
HJC C91 TALY MC5SF flip-up-hjälm
HJC C91 TALY MC5SF flip-up-hjälm
1 368,87 kr Regular Price 2 251,23 kr