-21%

Shoei GT-Air II motorcykelhjälm (silver)

5 076,81 kr Regular Price 6 407,94 kr
SKU
MD88315-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

Den nya GT-Air II - svaret för alla förhållanden

Tack vare den djärva, innovativa designen och de exceptionella säkerhetsfunktionerna har GT-Air varit ledande inom turisthjälmsbranschen sedan introduktionen 2013. I och med introduktionen av nya GT-Air II har ribban höjts ännu en gång.

GT-Air II finns i 7 färger och 9 grafiska alternativ och har en aggressiv och kompakt skaldesign. Alla tester utfördes i vindtunnel och garanterar avslappnad körning och mindre turbulens. Dessutom är GT-Air II förberedd för SENA SRL2 * (SHOEI RIDER LINK2) intercom-systemet, som kan integreras perfekt i hjälmskalet utan en utskjutande kontrollenhet.

Det 3D-formade visiret (CNS-1) med sin optimerade visirbas ger särskilt stor synlighet och en unik form för optimal tätning. Det modifierade QSV-2 inre solskyddet på GT-Air II har förlängts med 5 mm för att minska mängden ljus som kommer in genom springan mellan den nedre kanten och ögonöppningen. Det rostfria stålet med mikro-ratschett och ett helt avtagbart och tvättbart innersystem garanterar maximal komfort för ryttaren.

De 6 storleksalternativen (XS-XXL) är tillverkade av 3 olika ytterskalskonstruktioner (1. XS-M, 2. L, 3. XL-XXL) för perfekt passform och kompakta dimensioner. Dessutom gör ett nyutvecklat ventilationssystem - med två intag i övre huvud- och hakområdet och fyra uttag i övre ryggområdet - SHOEI till det bästa och det perfekta valet för motorcykelentusiaster!

.
Mer information
Mer information
VersionGlasfiber
MärkeShoei
ÅldersgruppVuxna
FärgerSilver
SäsongHela året runt
MålgruppUnisex
SolskyddJa
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Shoei GT-Air II motorcykelhjälm (silver)
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris
Kunder som tittade på denna artikel tittade också på
Scorpion EXO-R1 EVO Carbon Air Integralhelm (schwarz/carbon)
Scorpion EXO-R1 EVO Carbon Air Integralhelm (schwarz/carbon)
4 470,02 kr Regular Price 5 629,76 kr
HJC C70 Nian Integralhelm (weißmatt/blau/rot)
HJC C70 Nian Integralhelm (weißmatt/blau/rot)
1 722,15 kr Regular Price 2 025,99 kr
HJC i70 Lonex MC3HSF helhjälm
HJC i70 Lonex MC3HSF helhjälm
1 855,93 kr Regular Price 2 814,32 kr