-46%

Suomy Speedstar Propeller motorcykelhjälm (svart)

2 241,09 kr Regular Price 4 155,59 kr
SKU
MD88268-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

SPORTTOURING

Speedstar

Den ambitiösa Speedstar är Suomys nya intuition och erbjuder ett nytt koncept för en mångsidig sporthjälm med mer än 20 års erfarenhet av tävlingar. Frekventa vindtunnelsessioner som testats som tävlingshjälm har gjort det möjligt att skapa dynamiska former, en stark aerodynamisk koefficient och en avundsvärd totalbalans. R & amp; D, Design and Riding Test-avdelningen har utvecklat ett paket med lösningar som förbättrar komforten och mångsidigheten genom andningsbara tekniska material, D-ring hakremmen och den balanserade passformen för alla typer av ryttare. Det nya injektionsvisiret med optisk klass 1 och variabel tjocklek ger bästa möjliga sikt från flera vinklar med Pinlock Max Vision. Den inbyggda Wide-Sunvisor sträcker sig till kindkuddarna och ger fullt skydd mot solljus.

Hölje tillverkat av TRICARBOCO-material, tillverkat i två storlekar (M och L), blandning av .,, kolfiber och fiber, harts genomgående.
Intern polystyren i 2 storlekar (M och L) för en optimal och bekväm passform.
Shield vidvinkel, termoformad från en platt platta. Optisk klass 1
Intern solskydd Bred rök som är lätt att göra utifrån.

FRONT AIR INLET Luftflödet i den övre främre delen av hjälmen kan regleras genom att justera den centrala delen av luftintaget.

Bakre luftventilation Det innovativa bakre luftintaget har utformats för att ytterligare förbättra ventilationen i hjälmen genom att använda resterande luftflöden, som i sin tur skapar ett undertryck i den nedre delen av hjälmen tack vare Venturi-effekten, vilket säkerställer att den varma luften sugs ut kraftigt och bibehåller en behaglig temperatur.

Sidans luftintag De fasta luftintagen på sidorna möjliggör luftutsugning i hjälmen genom Venturi-effekten. Den speciella formen kan också minimera turbulens och begränsa risken för att hjälmen skakar.

De dubbla spoilrarna har studerats för att minska hjälmvibrationer. De matas av den interna luftventilationen och optimerar den interna ventilationen med hjälp av Venturi-effekten.
Detta säkerställer en jämn spridning av luftflödet i skalets inre del.

För att garantera maximal säkerhet måste hjälmen sitta tätt och vara korrekt och säkert fastsatt så att den inte kan avlägsnas genom att dra eller vrida den runt huvudet.
Om den är för stor kan den glida över ögonen eller vrida sig i sidled på grund av rörelser under körning, vilket hindrar sikten till höger.

Outerskal tillverkat av Tricarboco material, blandning av .,, kolfiber och fiber, bundna med harts, tillverkat i 2 storlekar (M och L), tillverkat för hand med hjälp av ny teknik som ger aramidhartser.


Interiör POLYSTYROL- skyddande foder, finns i två storlekar (M och L). Den speciella formen och konstruktionen i olika densiteter ökar den mekaniska motståndskraften mot oavsiktliga stötar. De inre kanalerna som studerats i vindtunneln garanterar perfekt ventilation.

Visir Klass Optisk 1 med Pinlock Max Vision.

RETENTION SYSTEM D-RING har studerats och patenterats av Suomy. Det har studerats av miljontals slutanvändare och är det bästa systemet i världen. Hakremmen har en D-ring i rostfritt stål och en knapp för att fästa fästet. Knappen är placerad på ett område som är helt fritt och kan lätt användas även med handskar på: När knappen är stängd bildar hakremmen en ögla som kan användas som en ring för att dra i fliken och frigöra stängningen.

.
Mer information
Mer information
VersionGlasfiber
MärkeSuomy
ÅldersgruppVuxna
FärgerSvart
SäsongHela året runt
MålgruppUnisex
SolskyddJa
Målningmatt
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Suomy Speedstar Propeller motorcykelhjälm (svart)
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris