-44%

Suomy SR Sport Attraction motorcykelhjälm

3 142,04 kr Regular Price 5 619,62 kr
SKU
MD91318-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

SR-SPORT, tävlingshjälmen är designad och används av Suomy-förare i alla Speed Championships från MotoGP till CIV. Ett viktigt visitkort för SR-SPORT, som gör de mest selektiva internationella banorna till sin naturliga miljö och kombinerar teknik och prestanda för proffs. Nu tillgänglig för alla krävande piloter. Enastående säkerhetsnivå, spoiler med dubbel funktion för förlängningsstabilisatorn för maximal komfort även i hög hastighet, termoformat visir med antibågsbehandling på hela ytan, SR-SPORTs enastående egenskaper.

SÄKERHET:

Sköld av Tricarboco material, blandat tyg av .,, kol och fiber, bundna med harts och producerade i 2 olika storlekar (M och L), handtryckt med hjälp av den nya tekniken som använder aramidhartser.

INTERIÖR POLYSTYREN av skydd i två storlekar (M och L). Den speciella formningen och den differentierade densitetskonstruktionen ökar den mekaniska motståndskraften vid oavsiktlig påverkan; utrustad med vindtunnelkanaler garanterar den perfekt ventilation.

Den thermoformade och non-injektions gjutna skärmen är tillverkad av en platt film. Varje visir är därför unikt och har oöverträffade optiska och mekaniska hållbarhetsegenskaper. Med det här systemet och användningen av en polykarbonatfilm som är speciellt tillverkad av For General Electric, som är reptålig på utsidan och dimfri på insidan, finns det dessutom inget behov av att applicera skrymmande och ibland förvrängande filmer på visiret.

D-ringens fasthållningssystem, som utvecklats och patenterats av Suomy, har testats av miljontals användare och förblir världens bästa fasthållningssystem.
Remmen är utrustad med ett D-ringfäste i rostfritt stål och en fast remknapp. Fixeringsknappen är placerad på ett helt fritt och tillgängligt område och gör det möjligt att enkelt och bekvämt använda utlösesystemet, även när man bär handskar.
Den speciella utformningen av D-ringssystemet (patenterat av Suomy) gör att fasthållningssystemet kan lossas utan problem, även när man bär handskar: När den automatiska knappen är stängd bildar bältet ett knapphål som kan användas på ett mycket enkelt sätt enligt följande: « ring • för att dra i frigöringsfliken och frigöra D-ringens förslutningssystem.

INNER SPACE COMFORT:
KÖKPADS helt avtagbara och tvättbara, i olika tjocklekar för fullständig anpassning av slutprodukten.
INNER PADS helt avtagbara och tvättbara, i olika tjocklekar för fullständig anpassning av slutprodukten.
Det avtagbara innerskalet har utformats ergonomiskt för att ge ett jämnt och kontrollerat stöd över hela huvudet.
De synliga ventilationsöppningarna säkerställer att det inkommande luftflödet värmereglerar hjälmens insida och att det varma luftflödet lätt kan avledas bakifrån.
Den inre delen (kudden och innerskalet) är helt tillverkad av fint COOLMAX® ACTIVE-tyg med INTERPOWER-behandling:

  • Svettransporterar bort svett från kroppen
  • Håller dig sval, torr och bekväm
  • Lättviktigt, mjukt och andningsbart tyg
  • Prestanda testad och certifierad av ADVANSA

Avtagbar PARANASO

MATERIAL:
Hölje tillverkat av TRICARBOCO-material, tillverkat i två storlekar (M och L), blandat material av .
Intern polystyren i två storlekar (M och L) för att erbjuda bästa möjliga ergonomi med varierande densitet beroende på storlek. Utrustad med vindtunnelkanaler.
Visir tryckt och framställd från en platt plåt och sedan varmformad. Permanent anti-fog och anti-scratch behandling.

VENTILATION:
Det innovativa bakre luftintaget i SR SPORT har utformats för att ytterligare förbättra den interna ventilationen av själva hjälmen genom att använda de kvarvarande luftflödena som, tack vare Venturi-effekten, skapar och säkerställer en depression i den underliggande delen av hjälmen Detta resulterar i en betydande extraktion av intern varm luft och den resulterande upprätthållandet av en behaglig temperatur även i bakhuvudet (nacken).

AERODYNAMIK:
S SR SPORTs ventilationssystem, tillsammans med den speciella formen på det inre polystyrenskalet, optimerar de externa och interna flödena.
Drivs av luftintagen och drar nytta av Venturi-effekten, optimerar de den interna ventilationen. Den bakre spoilern är utformad för att minska vibrationerna på hjälmen och flytta "utlösningsstället" för det aerodynamiska flödet så långt som möjligt. Detta minskar de virvlar som bildas när en kropp träffar ett aerodynamiskt flöde och förbättrar också spridningen av flödena.
Detta säkerställer en jämn och kontinuerlig fördelning av luftflödet inuti skalet, vilket också underlättas av avgasgallret som är placerat baktill.

VARNING:
Hjälmarna levereras med ett CLEAR-visir, speglade eller tonade visir finns tillgängliga separat

.
Mer information
Mer information
VersionGlasfiber
MärkeSuomy
ÅldersgruppVuxna
FärgerSvart
SäsongHela året runt
MålgruppUnisex
SolskyddJa
Målningglänsande
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Suomy SR Sport Attraction motorcykelhjälm
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris
Kunder som tittade på denna artikel tittade också på
Arai RX-7V Evo Hayden Reset Replica helhjälm (svart / vit / röd)
Arai RX-7V Evo Hayden Reset Replica helhjälm (svart / vit / röd)
10 529,41 kr Regular Price 12 387,49 kr
Suomy TX-Pro Carbon Advance helhjälm (svart / kol / orange)
Suomy TX-Pro Carbon Advance helhjälm (svart / kol / orange)
5 081,87 kr Regular Price 5 619,62 kr
HJC C70 Silon MC8 helhjälm
HJC C70 Silon MC8 helhjälm
1 405,47 kr Regular Price 2 025,99 kr