Suomy Stellar Plain motorcykelhjälm

SKU
MD88283-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

STELLAR är utformad för de yngsta Suomy-förarna och är en helhjälm som är prisvärd för alla. Inspirerad av sin föregångare Speedstar kompletterar den sortimentet. Bredt visir i optisk klass 1, inklusive Pinlock Max Vision och Maxi innervisir uppfyller alla synlighetsvillkor. Stabil och bekväm passform, avtagbara insidor i hypoallergena tyger och ett luftintag framtill som ger bättre luftflöde även vid lägsta hastighet är ett måste även för en hjälm med termoplastiskt Adv-skal. Nya och spännande mönster har lagts till den befintliga symbolgrafiken, Stellar-symbolen.

Material

  • Hölje av ADT Advanced Thermoplastic, tillverkat i två storlekar (M och L).
  • Intern polystyren i 2 storlekar (M och L) för optimal och bekväm passform.
  • Shield vidvinkel, termoformad från en platt plåt. Optisk klass 1 och Pinlock max vision.
  • Internt solskydd Bred rök som är lätt att göra från utsidan.

Ventilation

  • FRONT AIR INLET Luftflödet i den övre främre delen av hjälmen kan regleras genom att justera den mellersta delen av luftintaget.
  • Bakre luftventilation Det innovativa bakre luftintaget har utformats för att ytterligare förbättra ventilationen i hjälmen genom att använda resterande luftflöden, som i sin tur skapar ett undertryck i den nedre delen av hjälmen tack vare Venturi-effekten, vilket säkerställer att den varma luften sugs ut kraftigt och bibehåller en behaglig temperatur.

Säkerhet

För att garantera maximal säkerhet måste hjälmen sitta tätt och fästas korrekt och säkert så att den inte kan tas bort genom att dra eller vrida den runt huvudet.
Om den är för stor kan den glida över ögonen eller vrida sig i sidled på grund av rörelser under körning, vilket hindrar sikten till höger.

Utternt skal gjord av ADT Advance termoplast, tillverkad i 2 storlekar (M och L).


Interiör POLYSTYROL- skyddande foder, finns i två storlekar (M och L). Den speciella formen och konstruktionen i olika densiteter ökar den mekaniska motståndskraften mot oavsiktliga stötar. De interna kanalerna som studerats i vindtunneln garanterar perfekt ventilation.

Visir Klass Optisk 1 med Pinlock Max Vision.

Interiör solskydd.

RÄTTNINGSSYSTEM D-RING har studerats och patenterats av Suomy. Det har studerats av miljontals slutanvändare och är det bästa systemet i världen. Hakremmen har en D-ring av rostfritt stål och en knapp för att fästa fästet. Knappen är placerad på ett område som är helt fritt och kan lätt användas även med handskar på: När knappen är stängd bildar hakremmen en ögla som kan användas som en ring för att dra i fliken och frigöra stängningen.

.
Mer information
Mer information
VersionPolykarbonat
MärkeSuomy
ÅldersgruppVuxna
FärgerSvart
SäsongHela året runt
MålgruppUnisex
SolskyddJa
Målningmatt
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Suomy Stellar Plain motorcykelhjälm
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris
Kunder som tittade på denna artikel tittade också på
Germot GM 330 motorcykelhjälm (svart/blå)
Germot GM 330 motorcykelhjälm (svart/blå)
1 519,33 kr Regular Price 1 688,14 kr
Shark Spartan RS Blank SP helhjälm (matt svart/röd)
Shark Spartan RS Blank SP helhjälm (matt svart/röd)
2 751,25 kr Regular Price 4 166,74 kr
Scorpion Exo-1400 Air Attune helhjälm (grå/svart/röd)
Scorpion Exo-1400 Air Attune helhjälm (grå/svart/röd)
2 915,67 kr Regular Price 4 165,72 kr