Alpinestars Tech-Air 5 System Airbag motorcykelväst

SKU
MD93850-MAIN
SNABB LEVERANS
SÄKER BETALNING

Produktbeskrivning

Notis: Denna produkt kan endast säljas av en auktoriserad lokal återförsäljare, därför kan den tyvärr inte skickas.


Alpinestars Tech-Air 5 Airbag Vest

Alpinestars har omdefinierat skyddet för motorcyklister sedan starten 1963, och lanserar nu det helt nya Tech-Air® 5 autonoma airbag-systemet för motorcyklar. Tech-Air® 5 är det senaste tillskottet till Alpinestars Tech-Air®-familj, som omfattar systemen Tech-Air® Race och Tech-Air® Street. Alpinestars fortsätter att vara ledande inom aktiv krockkudde-teknik för förare och deras passagerare.

UPPDATERING:
En ny programuppdatering för Tech-Air 5 är tillgänglig i Alpinestars Tech-Air-appen! Med denna programuppdatering har RACE RIDING MODE nu införts.
Tech-Air 5 levereras som standard i STREET RIDING MODE.
Först måste Tech-Air-appen uppdateras till den senaste versionen (detta sker normalt automatiskt, såvida inte de automatiska appuppdateringarna är avaktiverade).
Öppna sedan appen och välj Inställningar och Programvara där. Så snart Tech-Air 5 västen är påslagen och systemet är kopplat till appen kan systemprogramvaran uppdateras i appen via detta objekt.

Efter uppdateringen kommer du som förare att se det nya alternativet „Riding Modes“ i appens inställningar och kan växla mellan STREET och RACE Mode.
Observera att „RACE RIDING Mode“ MÅSTE användas för ridning på slutna banor och kan inte användas för någon annan typ av ridning!!!

Funktioner:

 • Tech-Air® 5 är en smal, självständig, bärbar luftkuddeväst som kan bäras under alla monterade textiljackor eller Tech-Air-kompatibla jackor.
 • Tech-Air® 5 ger ett oöverträffat skydd för överkroppen och skyddar motorcyklister genom att på ett unikt sätt täcka förarens axlar, bröst, revben och hela ryggen.
 • Skulderskydd är avgörande vid en trafikolycka: förarens axlar skyddas på ett unikt sätt av Tech-Air®, vilket minimerar risken för skador på axlar och nyckelben.
 • Integrerade sensorer: Så snart en olyckssituation upptäcks utlöses en skyddande krockkudde som ger ett oöverträffat skydd för föraren med en maximal uppblåsningstid på 40 ms.
 • Absorptionen av stötarna när man bär krockkudden leder till en minskning av krockkraften med upp till 93 % jämfört med ett passivt skydd.
 • Systemet är också extremt lätt att använda: Dra bara upp västen med blixtlås och stäng den magnetiska luckan, så är du redo att åka

Specifikationer:
Teknik:

 • Den moderna Tech-Air® 5 bärbara västen har ett aktivt elektroniskt system med sex integrerade sensorer (3 gyroskop och 3 accelerometrar) och en kraschalgoritm som använder AI för att övervaka exakt när krockkudden ska utlösas vid en krasch. Den har utvecklats genom flera års forskning tillsammans med världens bästa MotoGP-förare och Alpinestars-kund och data från miljontals kilometer och tusentals olyckor har analyserats för att ständigt förbättra den intelligenta algoritmen för krockdetektering.
 • Tech-Air® 5 har Bluetooth-anslutning och en tillhörande Tech-Air®-app som visar systemets driftsstatus, batteristatus och en detaljerad analys av en körning via förarens smartphone.

Batteri:

 • Lithiumjonbatteri med 30 timmars drifttid.
 • En LED-indikator visar airbaggens driftsstatus.
 • Systen är utrustad med en magnetisk mikro-USB-laddare.

Godt att veta:

 • Efter utplacering måste västen skickas in, eftersom endast utbildad personal får reparera gaspatronerna - utplaceringstjänst 299,95 EUR
 • Varannat år ska västen skickas in för underhåll - underhållstjänst 99,95 EUR

.
Mer information
Mer information
MärkeAlpinestars
FärgerBeige
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Alpinestars Tech-Air 5 System Airbag motorcykelväst
Ofta köpt tillsammans
Totalt pris
Kunder som tittade på denna artikel tittade också på
Held eVest Clip-In Airbag motorcykelväst
Held eVest Clip-In Airbag motorcykelväst
3 488,33 kr Regular Price 4 278,91 kr
Dainese Smart HI VIS Airbag motorcykelväst (neongult)
Dainese Smart HI VIS Airbag motorcykelväst (neongult)
6 059,96 kr Regular Price 8 558,38 kr